Dezmembrari Hasan isi propune sa ofere clientilor sai in mod profesionist, produse si servicii de calitate. Parcul nostru de dezmembrari auto este situat pe Str. Alexandru Ioan Cuza, Nr. 232, Letea Veche, Bacau, unde va oferim piese auto din stoc si la comanda, pentru autovehicule germane, europene si asiatice, pe care le expediem la nivel national prin curier rapid.

Firma noastra dezmembreaza masini accidentate, piesele utilizabile sunt sistematic stocate pe etajerele antrepozitului nostru. Piesele de schimb controlate, provenind de la masini de toate marcile, sunt vandute atat persoanelor fizice, cat si persoanelor juridice.

Piesele reutilizate sunt piese controlate cu o grija extrema, neafectand absolut deloc siguranta. Numeroase piese nu au fost deloc supuse uzurii sau imbatranirii. De exemplu: farurile, piesele electronice, geamurile, piesele sintetice si alte piese auto.

Stocul pe care vi-l propunem contine elemente de caroserie (capote, usi, aripi), elemente de directie noi, suspensie (amortizoare, articulatii, bielete, bucsi, brate, arcuri), componente electrice (faruri, senzori, bujii), elemente de franare noi, ambreiaj si alte accesorii auto.

Suntem o echipa tanara de profesionisti, cu experienta de peste 20 ani in domeniul auto. Va asteptam in parcul auto din Bacau, pentru a va oferi consultanta de specialitate, service si cele mai potrivite piese auto pentru masina ta.

Numere de telefon

0753 493 434 / 0753 370 020

Locatie Bacau

Str. Alexandru Ioan Cuza, Nr. 232

Transport rapid

Livrare piese in toata tara!